Négyből négy a hétvége mérlege

Mind a négy mérkőzésüket megnyerték röplabda szakosztályunk utánpótláscsapatai a hétvégén.

Továbbra is hibátlanul áll a VESC “Kék” az U17-es bajnokságban. Fiataljaink előbb az Ajka, majd a MÁV Előre ellen gyűjtötték be a bajnoki pontokat szombaton az Egyetemi Tornacsarnokban.

Puspán Balázs: Ez a két mérkőzés arra volt jó, hogy gyakoroljuk a saját játékrendszerünket, erősítsük a közösséget valamint, hogy minden játékosom játéklehetőséget kapjon. Köszönjük a szurkolást, igyekszünk a továbbiakban is meghálálni!

U17 OSB III. osztály Nyugat Alapszakasz
VESC – Röpisuli SE 3-0 (14,17,19)
VESC – ÉDRA MÁV Előre Akadémia B 3-0 (11,11,14)

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Kristóf Luca, Lendvai Réka, Kárpáti Anna, Kerékgyártó Dóra, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Kerékgyártó Zsófia, Farkas Dorka, Lukács Enéh, Fazekas Laura, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra.


Két győzelemmel zárták a hétvégi szombathelyi kirándulást fiataljaink, akik előbb a házigazdákat, majd a Tatabánya együttesét verték 2:1-re.

Fehér Tibor: Az első szettben megilletődötten kezdtünk a dobbal, kereplővel szurkoló házigazdák ellen, akiknek szép számú szurkolótábora gyűlt össze. A folytatásban aztán már a mi akarunk érvényesült, a harmadik szettben pedig hiába vezetett 17:10-re a SZOSI, koncentrált játékkal nyerni tudtunk. A TRSE ellen szintén nehéz volt a kezdés, a következő két szettben már a mi akaratunk érvényesült. Minden játékosunk dicséretet érdemel, hiszen sokszor tudásuk maximumát nyújtva, nagy akarással küzdöttek a győzelemért.

U13 II. osztály Nyugat Alapszakasz
SZOSI “A” – VESC 1:2 (5, -13, -22)
VESC – TRSE 2:1 (-5, 7, 7)

A csapat tagjai: Szücs Romi, Kovács Luca, Kristóf Kata, Horváth Lora, Szabó-Vukov Réka, Kálmán Luca, Miskei Larissza Zoé, Sárfi Zselyke Alíz.

Leave a Reply