Nagy Eszter hazatért!

Egy nagy visszatérő csatlakozott a VEHIR-VESC NB I-es női röplabdacsapatához. Nagy Eszter a Veszprémi Egyetemi Sport Clubnál kezdte pályafutását Bácskai Sándorné és Fehér Tibor kezei alatt. Igen fiatalon bemutatkozhatott a honi élvonalban, majd Londonba költözött, ahol egészen az első osztályig menetelt csapatával.

Közben a strandröplabda pályákon is sikert sikerre halmozott. Spanyolországban edzőként és játékosként is letette a névjegyét, majd 2020-ban a magyar bajnokságon is elindult és Háfra Dominikával az oldalán egészen az ezüstéremig meneteltek!

A VESC régi-új játékosa most ismét teremben szeretne maradandót alkotni, ahol elsősorban átlóként számít rá Edon Ibrahimi vezetőedző.

Jól esett a megkeresés és végül úgy döntöttem, hogy hazatérek. A nyáron már láttam egyszer játszani a lányokat, tudtam, hogy egy nagyon jó kis keret állt össze, Molnár-Pintér Eszter személyében pedig egy régi ismerős is várt rám. Ez egy nagy löket nekem, hogy ismét itthon vagyok, hogy ismét egy csapat tagja lehetek, kicsit hiányzott is – nyilatkozta bemutatkozó interjújában Nagy Eszter.

Az együttes új igazolása a 11-es mezben fog játszani és akár már a szombati, BVSC-Zugló elleni bajnokin pályára léphet majd a VEHIR-VESC színeiben.

Leave a Reply