Megvan az NBII nyugati bajnoki cím!

Nagy várakozás előzte meg a veszprémi csapat utolsó mérkőzését a rájátszásban, ugyanis felsőház négy csapata nagyon izgalmassá tette a végjátékot – körbeverések, pontazonosságok miatt nem csak győzelmi kényszerben volt a VESC, de a végelszámolásban a szettarányoknak, és a vesztett/nyert pontoknak is órási jelentősége volt.

A találkozó szinte már szokásos módon egy kicsit döcőgösen indult veszprémi részről, de nagyon hamar felpörögtek a lányok, és az első két elvesztett pont után gyorsan sikerült fordítani és egyértelművé tenni, hogy a péntek esti mérkőzést a lehető legnagyobb pontaránnyal szeretnénk megnyerni.

Magabiztosan, a játékot uralva sikerült legyőzni a szombathelyi fiatalokat, akiknek külön köszönjük, hogy beleegyeztek a péntek esti mérkőzésidőpontba!

A 3:0-ás győzelem, és a -10; -9; -15-re megnyert szettek egyúttal azt is jelentik, hogy jobb pontarányunknak köszönhetően sikerült befogni a Haladást és a Palota csapatát is a tabellán, így az NBII nyugati csoportjának bajnokaként májusban összecsaphatunk a keleti oldal legjobbjával az NBI-ben való indulás jogáért!

VESC – SzoESE 3:0 (25:10; 25:9; 25:15)

A mérkőzés fotói és az ünneplés fotói megtekinthetőek itt.

Gratulálunk a Lányoknak és Edzőinknek, igazi csapatmunka volt – várjuk a folytatást!

Fotó: Wolf Attila

Leave a Reply