Megragadna az NB I-ben a VESC feladója

Két új feladóval kezdte meg a felkészülést az új idényre a CoreComm-VESC NB I-es röplabdacsapata. Az amerikai Courtney Huck mellett Pós Adrienn is visszatért a királynék városába.

Itt indult a pályafutásom, itt lettem élvonalbeli játékos, így nagyon örültem neki, amikor a szakvezetés megkeresett a nyáron, hogy esetleg térjek haza. A felkészülés elején fura volt ismét edzésre jelentkezni az Egyetemi Csarnokban, de hamar megszoktam a régi otthonomat – tette hozzá a 25 esztendős játékos.

Pós Adrienn még 2015-ben, a középiskolai évei után igazolt el Veszprémből az 1.MCM-Diamant Kaposvárhoz, majd három éven át a PTE-PEAC gárdáját erősítette. A pécsiekkel NB II-es bajnoki címet nyert, majd a RÖAK Kaposvár együtteséhez igazolt.

A koronavírus-járvány miatt sajnos egy év kimaradt a pályafutásomból, ezért sokat kell még tennem, hogy visszanyerjem régi formámat. Ezen dolgozunk most nap, mint nap és ebből a szempontból is úgy érzem, hogy jó helyre kerültem – válaszolta a fiatal feladó.

A VESC saját nevelésű röplabdázója elmondta: az erőviszonyokról még korai nyilatkozni, de a csapat tagjaival együtt mindent megtesznek azért, hogy kihozzák magukból a maximumot az NB I-ben.

Leave a Reply