Megnyerték a középszakaszt az U13-as röplabdázók

Összefoglaló ifjú röplabdázóink elmúlt hétvégi teljesítményéről.

Két győzelemmel zárták a hétvégét Szokolikné Kalmár Judit tanítványai, akik így teljesen megérdemelten a középszakasz élén zártak. A VESC együttese előbb a Balatonfüred, majd a Pécs ellen nyert 2:1-re és a fiatalok már készülhetnek a hatos döntőre!

Szokolikné Kalmár Judit: Az első ellenfelünk a Szent Benedek Röplabda Akadémia csapata volt. A legutóbbi összecsapásunkból az ellenfelünk jött ki jobban, így ezen a meccsen szerettünk volna revansot venni a múltkori vereségért. Ez sikerült is, nagyon szép játékkal 2:1-re nyertük a meccset. A második mérkőzést a pécsi csapat ellen vívtuk. Habár a papírforma szerint simább bajnokira számítottunk, de sajnos a hibáinkkal többször mi hoztuk vissza ellenfelünket a meccsbe. Így ez az összecsapás is tartogatott izgalmakat, de végül ezt is sikerült megnyernünk. Ezzel az eredménnyel a csapat a középszakasz bajnoka lett, 14 győzelemmel és 2 vereséggel, és az első helyről várja a hatos döntő küzdelmeit. Gratulálunk a lányoknak az első helyhez és köszönjük a szülőknek a szurkolást, támogatást!

U13 II. osztály Nyugat Középszakasz

VESC-SZBRA 2:1 (22, -15, 18)

VESC-PTE PEAC-A 2:1 (22, -19, 16)

A csapat tagjai: Szücs Romi, Kovács Luca, Balaskó Vivien, Kristóf Kata,
Horváth Lora, Szabó-Vukov Réka, Fülöp Nóra, Kálmán Luca, Miskei Larissza
Zoé, Bojtor Flóra, Sárfi Zselyke Alíz.

Felkészítő edzők: Bácskai Sándorné, Tóth Laura, Szokolikné Kalmár Judit.

Nem okozott gondot a VESC “Kék” számára az U17-es bajnokság harmadosztályának legutóbbi fordulója. A veszprémi lányok két magabiztos sikerrel zárták a hétvégét, így továbbra is 100 százalékos mérleggel vezetik a tabellát.

Puspán Balázs: Nagyon tudatosan és taktikusan megnyitottuk a házigazda Tata csapatát, akinek eddig egész szezonban mindösszesen 2 veresége volt, az is tőlünk. Ellenfelünk a pontatlan fogadásokból nem tudott mit kezdeni a blokkjainkkal és a visszatámadásainkkal, így 50 perc alatt pontot tettünk a “rangadó” végére. Második ellenfelünk a Győri DRC jóval gyengébb erőt képviselt, gyors 3-0-ás győzelem lett a vége. Gratulálok a csapatomnak!

U17 III. osztály Nyugat Középszakasz

ÉDRA-TATA – VESC “Kék” 0:3 (-15, -13, -21)

VESC “Kék” – Győri DRC “Kék” 3:0 (17, 11, 14)

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Kristóf Luca, Lendvai Réka, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Farkas Dorka, Lukács Enéh, Fazekas Laura, Kárpáti Anna, Hatvári Nóra.


U17: győzelmet ért a kemény munka

Szép sikert aratott a hétvégén a VESC “Fehér” U17-es gárdája, miután magabiztos játékkal, 3:0-ra verték a VRK-t az Egyetemi Tornacsarnokban. Fiataljaink a második mérkőzésen alulmaradtak a Zalaegerszeggel szemben, de összességében igen értékes tapasztalatokkal gazdagodtak.

Vukov Gabriella: Az első mérkőzésünkön látható volt a sok munka, ami mögöttünk áll. Voltak bátor nyitások, mezőnymunka és a helycserék is már jól mentek. Dicséret a lányoknak a győzelemért. A második meccsen némileg meglepetésként ért minket a jól nyitó ellenfél. Sajnos a gyors és kemény szervákat nem tudtuk lereagálni. Ez a mérkőzés megmutatta, hogy van hova fejlődni még. Összességében meg voltam elégedve a csapat teljesítményével.

U17 IV. osztály Észak-Nyugat II. félév

VESC “Fehér” – VRK 3:0

VESC “Fehér” – ZTE RK 0:3

A csapat tagjai: Alasztics-Nakagami Fanni, Baghy Jázmin, Bánhidi Boglárka, Bogdán Jázmin, Fehér Gréta, Horváth Blanka, Horváth Flóra, Huzsvár Gerda, Kalincsák Dorka, Kauker Elena, Kolláth Hanna, Krikó Anna, Lakatos Zorka, Molnár Felícia, Pál Katica, Perl Panna, Szabó Zsófi, Szücs Dorottya, Tárnoki Regina, Vágvölgyi Hanna, Volf Regina.

Leave a Reply