Meglepné a mezőnyt amerikai feladónk

Augusztus közepén érkezett Veszprémbe Courtney Huck. A CoreComm-VESC légiósa az egyetemi éveket követően igazolt az NB I-be.

Négy évet játszottam a Wittenberg Egyetem csapatában, majd Anglia következett, mégpedig a Newcastle Egyetem együttese. A tanulmányaimat követően szerettem volna minél hamarabb profi csapathoz szerződni, de a koronavírus-járvány kicsit megnehezítette a helyzetemet, most viszont végre sikerült – idézte fel pályafutása elejét Courtney Huck.

A 26 esztendős feladó izgatottan vetette bele magát a munkába.

Nem tudtam, hogy mi vár rám, de nagyon élvezem az edzéseket. Judit személyében egy jó mentalitású edzőt ismertem meg, aki belőlem és a csapatból is próbálja kihozni a maximumot.

Az Illinois államban lévő Decaturból származó játékos egyelőre még csak ismerkedik a rivális együttesekkel.

Még nem tudjuk, hogy milyen erőt képviselnek a többiek, de feljutóként is szeretnénk minél előrébb végezni az NB I-es tabellán. Szerintem hétről-hétre egyre jobb a játékunk, talán ez most a legfontosabb.

Courtney Huck

Courtney a szabadidején leginkább kirándulni szeret. Az elmúlt hetekben pedig alaposan felfedezte már a környéket.

A várost nagyon hamar megszerettem, igazán otthonosan érzem magam itt. Szeretek utazgatni, Budapest és Bécs is közel van, nem is olyan rég pedig Pozsonyban jártam, szóval próbáltam hasznosan eltölteni a bajnoki rajt előtti szabadidőmet.

Amerikai játékosunk újságíróként végzett az egyetemen, később pedig az Athletes Unlimited nevű portálnak írt rendszeresen, természetesen főként röplabda témában. Ahogy elmondta, nagyon sok profi sportolóval volt napi kapcsolatban, akik nagy hatással voltak az ő pályafutására is. Most viszont ő bizonyíthat a legjobbak között.

Leave a Reply