Magabiztos továbbjutás a kupában!

Könnyed győzelemmel jutottak be női röplabdázóink a Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe. Edon Ibrahimi együttese 9-0-ás rohanással kezdte a Kispest elleni összecsapást, amely megalapozta a mérkőzés alakulását.

Az első szettet könnyedén hozta a veszprémi hölgykoszorú, majd a folytatásban valamelyest feljavult a vendéglátók játéka, de ez is kevés volt ahhoz, hogy megakadályozzák Bozsó Blankáék 3:0-ás győzelmét.

A VEHIR-VESC együttesére a Szent Benedek Balatonfüred Extraligás együttes vár majd a következő fordulóban.

Magyar Kupa selejtező

Kispest SE – VEHIR-VESC 0:3 (-12, -18, -17)

Szent Gellért Sportcsarnok, Budapest. V.: Takács, Bátkai-Katona

Kispest: Béni, Varga, Horváth D., Törköly, Lisztes, Jakubicska. Csere: Karkusz, Horváth F. (liberók), Rák, Kőszegi, Strung, Földi, Nagy. Vezetőedző: Takács Gergely.

VESC: Araújo, Sólyomvári, Bozsó, Thompson, Pós, Dordzsceren. Csere: Tóth, Bődi (liberók), Molnár-Pintér, Hajós, Deli, Szalczinger. Vezetőedző: Edon Ibrahimi.

Edon Ibrahimi: A legfontosabb az volt, hogy győzelemmel kezdjük a szezont és ez sikerült. Végre tétmérkőzésen is láthattam a lányokat és úgy érzem, hogy ez egy jó teljesítmény volt a csapatomtól. Örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani, megyünk tovább és készülünk a bajnoki rajtra.

Leave a Reply