Magabiztos siker a Budaörs ellen

Ismét 3:0-ás győzelemnek örülhetett a VEHIR-VESC NB I-es röplabdacsapata. Szokolikné Kalmár Judit tanítványai a Budaörs ellen diadalmaskodtak saját közönségük előtt.

Jól kezdték a veszprémiek a találkozót, hiszen az első szett közepére már ötpontos előnyt harcoltak ki. Horváth Dóráék ezután sem lassítottak és végül könnyedén hozták a játékrészt (25:16).

A második felvonás mondhatni még simábban alakult. Többek között Deli Zsófia nyitásainak köszönhetően folyamatosan nőtt a különbség a felek között, így a szettet 12 ponttal nyerte a VESC (25:13).

A legszorosabb játékot a harmadik játszma hozta. A vendég Budaörs egészen a hajráig tartani tudta a lépést a veszprémiekkel, három meccslabdát is hárítani tudtak, de a végén a házigazdák örülhettek (25:23).

A VESC gárdájából Débora Araújo és Horváth Dóra egyaránt 10-10 pontig jutott.

Szokolikné Kalmár Judit: Minden meccsnek úgy vágunk neki, hogy a cél a 3 pont megszerzése. Ennek megfelelően kezdték el a lányok is a meccset. Nyitásaink kellően támadók voltak, erre igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni. Meccs közben igyekeztünk a hibákat javítani, ez időnként sikerült is.Gratulálok a Csapatnak, egy fontos lépéssel közelebb vagyunk a célunkhoz.

VEHIR-VESC – Budaörsi DSE-Emericus 3:0 (16, 13, 23)

Veszprém 142 néző. Vezette: Sík, Bibók.

VESC: Deli 5, Araújo 10, Sólyomvári 5, Nagy 8, Horváth 10, Thompson 9. Csere: Tóth, Bődi (liberók), Molnár-Pintér, Szalczinger. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit. Másodedző: Fehér Tibor.

Budaörs: Darvas 1, Horváth 7, Kiss 4, Rékasi 1, Tátrai Zs. 12, Merza 3. Csere: Futsek, Ujvárosi (liberók), Pisák F. 12, Pisák L., Tátrai N. 1, Jakab. Vezetőedző: Ujvárosi Levente.

Leave a Reply