Kezdődik a hajrá

Húsvét vasárnap ismét pályára szólítják a CoreComm-VESC női NB I-es röplabdacsapatát. Szokolikné Kalmár Judit tanítványai két hét szünet után Debrecenben lépnek majd pályára.

A vendéglátók két meccs után még nyeretlenek az alsóházban. A rájátszás első fordulójában 3:0-ás vereséget szenvedtek a Kispest otthonában, majd egy igazi kiesési rangadón, 3:2 arányban maradtak alul Jászberényben.

A veszprémi hölgykoszorú eközben a jászságiakat és a fővárosiakat is egyaránt 3:1-re verte, így a VESC az élről, míg az Eötvös DSE az utolsó helyről várhatja a hétvégi összecsapást.

Nagypénteken is edzettünk még, fontos volt, hogy minél többet legyen labda a lányok kezében. Az egésznapos utazás nem könnyíti meg a dolgunkat, de stabil nyitásfogadással, mi szeretnénk majd irányítani a mérkőzést. A célunk pedig egyértelműen az, hogy három ponttal távozzunk Debrecenből – tette hozzá az együttes vezetőedzője, Szokolikné Kalmár Judit.

A DSZC-Eötvös DSE – CoreComm-VESC bajnoki vasárnap 18 órakor kezdődik a hajdúságiak otthonában. A mérkőzést Dr. Árpás Krisztina és Varjasi Melinda dirigálja majd.

Nézzék meg beharangozó videónkat is!

Leave a Reply