Kezdésnek nem volt rossz

Kissé megilletődötten kezdtek a veszprémi lányok a listavezető Gödöllő otthonában, ezt pedig alaposan ki is használták a hazaiak. A kubai Pérez vezérletével magabiztos előnyre tett szert a GRC, majd meg is nyerték az első szettet.

A folytatásban már sokkal koncentráltabban játszott a CoreComm-VESC. Szokolikné Kalmár Judit tanítványai a második játékrész közepéig tudták tartani a lépést a Pest megyeiekkel, de a 2-0-ás gödöllői vezetést így sem sikerült megakadályozni.

A harmadik szettben aztán szinte végig a vendégek diktálták a tempót. Hajós Aliz és Liene Miller pontjainak is köszönhetően egészen a hajráig vezetett a VESC, de az utolsó pillanatok ismét a hazaiakról szóltak.

Illetődötten és halkan kezdett csapatunk, de szettről szettre javult a teljesítményünk. A harmadik játékrészben látottak bizakodásra adhatnak okot az elkövetkezendő meccseket illetően – tette hozzá a lefújást követően Szokolikné Kalmár Judit.

A CoreComm-VESC együttese jövő szombaton a Budaörs gárdáját fogadja a Táncsics iskola tornatermében.

Női röplabda NB I – 8. forduló

Gödöllői RC – CoreComm-VESC 3:0 (14, 18, 23)

Monor, 100 néző. V.: Villás, Csizmarik

Gödöllő: Sorompó 2, Ratkai 9, Kovács 6, Pérez 15, Császár 7, Haase 7. Csere: Maurer, Szerencsés (liberók). Vezetőedző: Szalay Attila.

VESC: Hajós 8, Bozsó 2, Pós, Miller 11, Miklós 4, Sherwin 1. Csere: Tóth, Iglói (liberók), Molnár-Pintér 2. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

Leave a Reply