Két szoros szett Budaörsön

Második NB I-es bajnokiján is 3:0-ás vereséget szenvedett a CoreComm-VESC együttese. Szokolikné Kalmár Judit tanítványai jól kezdtek a Budaörs otthonában, az első szettben 8-6-nál még a veszprémi csapat járt előrébb, de a játékrész közepén rákapcsoltak a hazaiak és állva hagyták ellenfelüket.

A folytatás is hasonlóan alakult, azzal a különbséggel, hogy a második és a harmadik felvonásban végig tartani tudták a lépést a vendégek a BDSE-vel, a szettrablás azonban végül nem jött össze a VESC-nek.

Ismét sok hibával játszottunk, úgy látszik, hogy a csapat összhangon még dolgoznunk kell.Sajnos az edzői kéréseket, tanácsokat sem fogadták meg a lányok, így a szoros végjátékokban rendre nálunk esett le a labda. A meccset sajnos nem mi irányítottuk és ez vezetett ehhez az eredményhez – így értékelt a lefújást követően a CoreComm-VESC vezetőedzője, Szokolikné Kalmár Judit.

Együttesünk legközelebb október 31-én 16 órától a MÁV Előre ellen lép pályára a Táncsics iskola csarnokában.

Női Röplabda NB I – 2 forduló

Budaörsi DSE – CoreComm-VESC 3:0 (15, 21, 21)

BDSE: Pisák 8, Vincze 8, Hernády 11, Tátrai 5, Kiss 6. Csere: Futsek, Ujvárosi (liberók), Pisák F, Jakab 1. Vezetőedző: Ujvárosi Levente.

VESC: Bozsó 2, Huck 2, Sherwin 8, Miklós 2, Monteiro 2, Hajós 11. Cserék: Tóth (liberó), Pós, Molnár-Pintér. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

Leave a Reply