Két nap, egy győzelem

A hétvégén a VESC U21-es és U19-es csapatai is pályára léptek. Mindkét társaság felkészítéséért Fehér Tibor felel, aki így értékelte a látottakat.

U19-es és U21-es csapatunk egyaránt pályára lépett a hétvégén. Szombaton U19-es játékosaink két mérkőzést vívtak, először a szombathelyi egyetemisták utánpótlás csapata ellen nyertek 3:0-ra, majd a Dunakanyar ellen veszítettek ugyanilyen arányban, nagy küzdelemben. Így az első csoportforduló után 3 győzelemmel és 1 vereséggel a második helyen végeztünk. Vasárnap a Balatonfüred csapata fogadta U21-es fiataljainkat. Az első felvonásban szoros eredmény született, de a további játszmákban nem sikerült fordítani. Helyenként szép, fordulatos játékot láthatott a kilátogató közönség, sokszor bosszantó hibákkal tarkítva.

Torma Ágnes U19 OIB II. osztály

VESC – SzoESE 3:0 (7, 11, 6)

VESC – DKLSN 0-3 (-10, -17, -18)

A csapat tagjai: Fekete Kinga, Piltman Kinga, Fazekas Petra, Papp Zsófia, Maróti Blanka, Ötvös Kata, Linczmajer Liza, Papp Anna, Szabó Zsófia, Sydarovszky Vanessza, Kobán Kíra.

Női NB II – U21

Szent Benedek RA – VESC 3-0 (22, 13, 16)

A csapat tagjai: Piltman Kinga, Pfitzner Júlia, Fazekas Petra, Barta Szabina, Papp Zsófia, Szalai Zoé, Papp Anna, Szabó Zsófia, Sydarovszky Vanessza, Pártai Lilla, Kobán Kíra.

Leave a Reply