Két győzelemmel zárták a hétvégét a kisminik

Újabb tornán van túl a Veszprémi Egyetem Sport Club U12-es röplabdacsapata. Miklós Roxána együttese három mérkőzést játszott Kunszigeten, kétszer pedig győzelemnek örülhettek a kisminik.

Az első mérkőzést kicsit megilletődötten kezdtük az AJT Sport csapata ellen, amit ellenfeleink ügyesen kihasználtak és előnyükre fordítva megnyerték mindkét szettet. A második meccsre már elillant a kezdeti drukk, sokkal magabiztosabban játszottak a lányok, aminek meg is lett az eredménye, hiszen sikerült legyőzni a Győri DRC csapatát. A harmadik meccsünket a győriek másik csapata ellen vívtuk, ahol a lányok az előző győzelemből táplálkozva nagyon lelkesen, egymást segítve, bátran játszottak. A kezdeti lendület a második szett elején picit alább hagyott, de nagyot küzdött a csapat és megszerezte második győzelmét is. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hiszen rengeteg szép megoldást, nyitást, izgalmas labdamenetet láttam, illetve két újoncunk is zökkenőmentes vette az akadályokat, sikerült hamar felvenniük a játék ritmusát – tette hozzá a csapat edzője, Miklós Roxána.

U12 Országos Kismini Bajnokság

Veszprémi ESC – AJT Sport 0:2 (-11, -15)

Győri DRC – Veszprémi ESC 1:1 (20, -18)

Győri DRC „Sárga” – Veszprémi ESC 1:1 (-15, 28)

A csapat tagjai: Beck Helka Sarolta, Szabó Fanni Kinga, Szűcs Romi, Miskei Larissza Zoé, Sárfi Zselyke Alíz, Borsody Viktória, Horváth Lora.

Leave a Reply