Jön az esztendő első bajnokija

Már az új év első hétvégéjén pályára szólítják a Veszprémi Egyetemi Sport Club NB I-es női röplabdázóit. A tabellán harmadik helyen álló VEHIR-VESC együttesére a tizedik Újpest vár majd.

A fővárosiak U21-es gárdája legutóbb november 19-én nyert bajnokit, de az mindenképpen óvatosságra adhat okot, hogy akkor a jelenleg második pozíciót elfoglaló Vasast győzték le 3:0-ra.

Edon Ibrahimi tanítványai a 2022-es esztendő utolsó bajnokiján visszatértek a győztes útra és egy igen fontos, háromszettes győzelmet könyvelhettek el a Budaörs otthonában. Innen várják a felek a hétvégi folytatást.

A felkészülési időszak alatt játszottunk az Újpesttel, tudjuk, hogy mik az erősségeik, nem szabad csupán a tabellára hagyatkoznunk. A lányok mindent beleadtak a héten, hogy felkészülten vághassunk neki az év első összecsapásának és remélem, hogy a szurkolóink támogatása mellett egy szép eredménnyel tudjuk kezdeni az esztendőt – tette hozzá a VEHIR-VESC vezetőedzője, Edon Ibrahimi.

A két csapat összecsapása szombaton 16 órakor kezdődik a Táncsics iskola tornacsarnokában. A belépés továbbra is ingyenes.

Leave a Reply