Jöhet az első ütközet!

Vasárnap az NB I-es bajnokságban is bemutatkozik a VEHIR-VESC női röplabdacsapata. Edon Ibrahimi tanítványai a főváros felé veszik az irányt, ahol az első fordulóban a Vasas fiataljaival küzd meg a veszprémi hölgykoszorú.

Örülök, hogy végre elkezdődik a bajnokság. A lányok rengeteget dolgoztak az elmúlt bő két hónapban és bízom benne, hogy ennek a pályán is meglesz az eredménye. Napról-napra fejlődtek a játékosaim, úgyhogy bizakodó vagyok a rajt előtt – nyilatkozta honlapunknak NB I-es csapatunk koszovói mestere.

A Kőnig Gábor által felkészített fővárosiak két tétmeccset is lejátszottak az elmúlt napokban: Budapesten 3:1-re, Budaörsön pedig 3:0-ra nyertek a Magyar Kupa selejtezőjében, így kettős győzelemmel jutottak tovább az utánpótlás-válogatottakkal felálló piros-kékek.

Próbáltunk felkészülni a Vasas játékából, de elsősorban magunkra kell majd összpontosítanunk. A Kispest ellen jól játszottunk, de most egy teljesen más meccs vár ránk. Ahhoz még időre van szükségünk, hogy csúcsformába kerüljünk, de úgy érzem, hogy jó úton járunk – tette hozzá Edon Ibrahimi.

A Vasas SC – VEHIR-VESC bajnoki vasárnap 17 órakor kezdődik a Folyondár Sportközpontban.

Videón a lányok egyik utolsó edzése a rajt előtt

Leave a Reply