Ismét pályán a női röplabdázók

Egy hét szünet után újra pályára lép a hétvégén a VEHIR-VESC NB I-es női röplabdacsapata. A tabellán harmadik helyezett veszprémiek a sereghajtó Jászberényt fogadják majd hazai környezetben.

A vendégek egyelőre 4 pontot szorgoskodtak össze az idényben, igaz valamennyit a 2023-as naptári évben. Deme Gábor együttese január végén Balatonfüredről hozta el a három pontot, majd saját közönségük előtt maradtak alul 3:2-re az újpesti fiatalok ellen.

A VESC az elmúlt hetekben szintén sorra játszotta az ötszettes mérkőzéseket, de a TFSE és a Vasas elleni vereségek után a Gödöllő otthonában már ismét győzelemnek örülhettek a bakonyiak.

A két együttes legutóbb tavaly decemberben találkozott egymással a bajnokságban. Akkor egy szoros második szettet követően végül magabiztos, 3:0-ás győzelmet arattak Sólyomvári Evelinék.

A szakvezetés továbbra sem számíthat Dordzsceren Dádzsó játékára, időközben pedig Pós Adrienn is feliratkozott a sérültek listájára. Innen várják a felek a szombaton 16 órakor kezdődő találkozót, amelyre továbbra is ingyenes a belépés!

Leave a Reply