Ismét hibátlanul

Sima győzelmeket aratott a mögöttünk hagyott hétvégén a VESC “Kék” U17-es együttese. A lányok továbbra is hibátlanul állnak a tabellán, szombaton pedig az Egyetemi Csarnokban folytathatják menetelésüket.

Puspán Balázs: Rengeteget dolgozik a csapatom, ez pedig látszódik is a játékukon. Szinte hiba nélkül hoztuk le a legutóbbi két mérkőzésünket, így egyik meccsen sem volt kérdéses a végeredmény. Mindenki pályára került a hétvégén, várjuk a hasonlóan eredményes folytatást!

U17 OSB III. osztály Nyugat Középszakasz

VESC “Kék” – Veszprém Volley 3:0 (12, 8, 14)
VESC “Kék” – Tatabánya 3:0 (5, 11, 10)

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Kristóf Luca, Kerékgyártó Dóra, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Kerékgyártó Zsófia, Farkas Dorka, Lukács Enéh, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra.


Szettrablás az MTE ellen

Újabb két mérkőzésen van túl a VESC “Fehér” U17-es gárdája. Fiataljaink Balatonfüreden léptek pályára a hétvégén, ahol a házigazdák ellen még nem termett babér a mieinknek, de az MTE együttese ellen már sikerült a szettrablás.

Vukov Gabriella: Az első meccsen megilletődötten kezdtünk, de az első két szettben igyekeztünk méltó partnerei lenni az ellenfelünknek. Mindenki játéklehetőséget kapott, sokan az első mérkőzésüket játszották. A második összecsapás egyértelműen a nyitásfogadáson múlt. A harmadik szettben érkeztünk meg, azt meg is nyertük.

U17 IV. osztály Észak-nyugat II. félév

SZBRA-VESC “Fehér” 3:0
VESC “Fehér” – MTE 1904 1:2

A csapat tagjai: Alasztics-Nakagami Fanni, Baghy Jázmin, Bánhidi Boglárka, Bogdán Jázmin, Fehér Gréta, Horváth Blanka, Horváth Flóra, Huzsvár Gerda, Kalinkcsák Dorka, Kauker Elena, Kolláth Hanna, Krikó Anna, Lakatos Zorka, Molnár Felícia, Pál Katica, Perl Panna, Szabó Zsófi, Szücs Dorotta, Tárnoki Regina, Vágvölgyi Hanna, Volf Regina.


Menetelő U13

A hétvégi két győzelmének köszönhetően továbbra is a tabella élén áll az U13-as korosztály a másodosztályban. Fiataljaink először a Szombathelyi Sportiskolát, majd a Tatabányát verték.

Szokolikné Kalmár Judit: A SZOSI ellen az első szettben fej-fej mellett haladt a két csapat, majd 20 pontot elérve nálunk jobban pattant a labda. A második felvonást az ellenfél kezdte jobban, de az időkéréseket és cseréket követően fordult a kocka, és óriási véghajrával, fordítottak a lányok. A biztos győzelem tudatában a harmadik játszma sem alakult simábban, de nem volt kétséges, hogy 3:0-ra tudjuk hozni az első meccsünket. Ezt követően a TRSE jó védekezéssel és jól helyezett labdákkal kezdett ellenünk. Az első szett itt is szorosra sikerült, ami köszönhető többek között annak, hogy sok nyitást rontottunk, de a végjáték nekünk sikerült jobban. A második játszmában lassan lendültünk játékba, nehezen ment a nyitásfogadás, és egy kérdéses szituáció miatt percekig állt a játék, ami annyira megzavarta a csapatunkat, hogy sem az időkérés, sem a csere nem segített rajtunk. 1-1 után már magabiztosan játszottunk, megtaláltuk az üres helyeket is az ellenfél térfelén és 25:10-re sikerült hoznunk a harmadik szettet, eldöntve ezzel a találkozót. Gratulálok a csapatnak, tovább erősítettük ezzel a tabella élén a helyünket. Külön köszönet a lelkes szülői szurkolótábornak, akikre mindig számíthatunk!

U13 II. osztály Nyugat középszakasz

VESC – SZOSI A 3:0 (20, 24, 21)
VESC – Tatabánya 2:1 (22, -10, 15)

A csapat tagjai: Szücs Romi, Kovács Luca, Balaskó Vivien, Kristóf Kata, Horváth Lora, Szabó-Vukov Réka, Fülöp Nóra, Kálmán Luca, Miskei Larissza Zoé, Sárfi Zselyke Alíz.
Felkészítő edzők: Bácskai Sándorné, Tóth Laura, Szokolikné Kalmár Judit

Leave a Reply