Hozták a kötelezőt női röplabdázóink

Magabiztos sikert könyvelhettek el a VEHIR-VESC NB I-es röplabdázói a sereghajtó Jászberény ellen. A veszprémiek már az első percektől uralták a szombati bajnokit és előbb mindössze 9, majd 11 pontot engedélyeztek ellenfelüknek.

A vendégek a harmadik szettben teljesítettek a legjobban, de Horváth Dóráék dolgát így sem tudták megnehezíteni. A hazai csapatból Débora Araújo 15, Sólyomvári Evelin és Nagy Eszter pedig 9-9 pontig jutott.

Folytatás egy hét múlva a Diósgyőr otthonában.

Szokolikné Kalmár Judit: Büszke vagyok a Csapatra, hogy végig legjobb tudásuk szerint játszottak, és a figyelmük nem lankadt a meccs folyamán egyszer sem. Annak külön örülök, hogy szinte mindenki pályára tudott lépni és hozzá tudott tenni a játékhoz. A mai nappal is már a jövő heti mérkőzésre próbáltunk készülni, kihozva belőle a legtöbbet. Gratulálok a lányoknak!

VEHIR-VESC – Jászberény VT 3:0 (9, 11, 13)

Veszprém, 80 néző. Vezette: Selega, Kiss.

VESC: Deli 4, Araújo 15, Sólyomvári 9, Nagy 9, Horváth 7, Thompson 11. Csere: Tóth, Bődi (liberók), Molnár-Pintér 3, Szalczinger, Székely, Piltman. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit. Másodedző: Fehér Tibor.

Jászberény: Berényi 2, Sléder 5, Juhász 1, Farkas 1, Somlai, Fodor 2. Csere: Lagzi-Kovács (liberó), Faragó 1, Kocsi 1, Morvai 4. Vezetőedző: Deme Gábor. Másodedző: Tumpech Ádám.

Leave a Reply