U15: Hibátlanul kezdett a VESC-Narancssárga

A VESC másodosztályban szereplő U15-ös röplabdázóit Nemesvámoson szólították pályára a hétvégén, ahol elsőként a Veszprém Volley csapatát verték 3-1-re. Az első játszmában még sok hibával játszottak Bácskai Sándorné tanítványai, de a folytatásban már nem volt megállás.

A VESC-Narancssárga néven induló együttes a második meccsét idegőrlő csatában, 3-2-re nyerte a Szombathelyi Sportiskola ellen. Az ötödik játszmában még a Vas megyeiek vezettek 10:4-re, de innen is felállva, egy remek szerva sorozatnak köszönhetően 15:13-ra nyerték a felvonást a veszprémi lányok.

Az együttes a PTE-PEAC ellen játszotta az utolsó meccsét. A pécsiek ellen mindenki játéklehetőséget kapott, az összecsapást pedig ezúttal is magabiztosan nyerték fiataljaink.

Folytatás két hét múlva Veszprémben, az Egyetemi Csarnokban!

U15 OGYB II.osztály Nyugat Alapszakasz

Veszprém Volley – VESC-Narancssárga 1-3 (19, -17, -20, -18)

VESC-Narancssárga – Szombathelyi SI ‘B’ 3-2 (-21, 17, 22, -12, 13)

PTE-PEAC – VESC-Narancssárga 1-3 (-20, 18, -18, -23)

A csapat tagjai: Deák Tekla, Endresz Viktória, Farkas Dorka, Felker Anna, Hilbert Karina, Hódy Rebeka, Kempelen Panna, Köller Ilka, Kristóf Luca, Lukács Enéh, Mikó Nárcisz, Németh Alíz, P. Szabó Eszter, Polt Regina, Raáb Boriska, Szántó Dorka, Szeles Gabriella, Turbucz Virág, Vajthó Barbara.

Leave a Reply