Hibátlanul az élen

U15-ös és U20-as röplabdázóink is veretlenül zárták az alapszakaszt, így mindkét együttes jó előjelekkel várhatja a november végi osztályozót.

Az alapszakasz utolsó mérkőzéseit játszotta a hétvégén a VESC “Fehér” U15-ös gárdája. Bácskai Sándorné tanítványai az ÉDRA-Tata és a Emericus “B” ellen is magabiztos sikert könyvelhettek el, így hibátlan mérleggel zárták az élen az alapszakaszt.

Bácskai Sándorné: Könnyed győzelmekkel zártuk a hétvégét, minden játékosom fegyelmezetten és jól játszott. Készülünk tovább, jöhet az osztályozó a másodosztályért!

Leány U15 III. osztály Nyugat

Emericus “B” – VESC “Fehér” 0:3

VESC “Fehér” – ÉDRA-Tata 3:0

A csapat tagjai: Deák Tekla, Debreczenyi Luca, Endresz Viktória, Farkas Dorka, Kempelen Panna, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Kristóf Kata, Kristóf Luca, Németh Alíz, P.Szabó Eszter, Szántó Dorka, Szeles Gabriella, Szöllöskei Fanni.


Nyolc mérkőzés, nyolc győzelem. Így zárta az alapszakaszt a VESC “Fehér” U20-as gárdája. A lányok a hétvégén a SZoESE és az ÉDRA-Tata ellen is 3:0-ra diadalmaskodtak, így készülhetnek a november végi osztályozóra.

Fehér Tibor: Az első mérkőzésüket simán nyertük 3:0-ra a szombathelyi egyetemisták ellen, majd a második mérkőzésünkön a házigazda ÉDRA-Tata volt az ellenfelünk. Az első szettben álom játékkal leptük meg ellenfelünket, nagyarányú győzelmet arattunk. A második játszmában kissé leeresztettünk, amit kihasznált a lelkesen és egyre jobban játszó ellenfél. A végjátékig szoros csatát láthatott a szépszámú közönség. A végén sikerült nagyobb koncentrációval és figyelemmel megnyerni a szettet. A harmadik felvonás másolta az elsőt, így 3:0-ra nyertünk. Gratulálok a lányoknak, készülünk tovább az osztályozóra!

Leány U20 III. osztály Nyugat Alapszakasz

SZoESE – VESC “Fehér” 0:3 (-8, -6, -9)

ÉDRA-Tata – VESC “Fehér” 0:3 (-8, -20, -8)

A csapat tagjai: Sydarovszky Vanessza, Piltman Kinga, Veisz Dóra, Fazekas Petra, Papp Zsófia, Harkai Hanna, Papp Anna, Harnócz Lili, Bokrossy Réka, Bődi Panka, Pártai Lilla, Papp Sára.


Véget ért a bajnokság első szakasza a VESC “Kék” U20-as röplabdázói számára. Puspán Balázs tanítványai a tabellán második helyen álló Győrt még nem tudták megszorongatni a hétvégén, de a Dunaújvárossal egy igazi rangadót vívtak a hétvégén az egyetemi csarnokban.

A veszprémi lányok végül 4 győzelemmel és 4 vereséggel zárták az alapszakaszt.

Puspán Balázs: Az első mérkőzésen nagyon megilletődötten kezdtünk a rutinosabb és stabilabb játékot mutató Győr ellen. Igazából még azokat a dolgokat sem sikerült megmutatnunk a pályán, amiket edzéseken, valamint a korábbi meccseken sikeresen és eredményesen tudtunk. A második meccsünkön a Dunaújváros csapatát fogadtuk. Az első és a negyedik játszmában nagyon szép játékot mutattunk, érthetetlen, hogy a harmadik és negyedik szettben miért engedtük magunkra az ellenfelünket. Az ötödik felvonás mindig lutri, nem sok hiányzott a győzelemhez. Készülünk a hétvégi U17-es fordulóra és ezúton is gratulálunk a másik U20-as csapatunknak, amely Fehér Tibor vezérletével hibátlanul hozta le az alapszakaszt, valamint az U15-ös csapatunknak, akik Kati néni vezetésével szintén hibátlanul végeztek.

Leány U20 III. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC “Kék” – UNI Győr – SZESE 0:3 (-18, -7, -15)

VESC “Kék” – Dunaújváros 2:3 (13, -21, -14, 19, -11)

A csapat tagjai: Fekete Kinga, Lendvai Réka, Horváth Lili, Kárpáti Anna, Sütöri Zsófia, Kerékgyártó Dóra, Kerékgyártó Zsófia, Szabó Tamara, Lukács Enéh, Fazekas Laura, Hatvári Brigitta.

Leave a Reply