Három pont Balatonfüredről

Magabiztos győzelmet aratott a VEHIR-VESC női röplabdacsapata az NB I-es bajnokság 10. fordulójában. A veszprémi hölgykoszorú jól kezdte a szomszédvári rangadót a Balatonfüred otthonában, hiszen az első szettet szinte végig uralták Edon Ibrahimi tanítványai.

A második felvonásban sokáig jól tartották magukat a házigazdák, de 18-16 után zsinórban hét VESC-pontot láthatott a publikum, innen pedig már nem hibáztak a vendégek.

A harmadik játékrész balatonfüredi pontokkal indult, de 6-5-nél már Débora Araújóéknál volt az előny, a játszma közepén pedig már héttel vezetett a VESC. A Szent Benedek ezt követően valamelyest kozmetikázni tudott az eredményen, de a mérkőzést így is 3:0-ra nyerték a veszprémiek.

Edon Ibrahimi: Sikerült tiszta fejjel játszanunk a múltheti mérkőzésünket követően. Három pontért jöttünk és be is gyűjtöttük, úgyhogy gratulálok a lányoknak, megérdemelten nyertek. Külön köszönet a szurkolóinknak, hogy ilyen sokan elkísértek minket. Hajrá Veszprém!

Női röplabda NB I 10. forduló

SZBRA – VEHIR-Veszprémi ESC 0:3 (–19, –20, –20)
Balatonfüred, 72 néző. V: Ladányi, Varga A.

SZBRA: Sólyom 3, Schneider 7, Mayerhoffer, Egri B. 2, Gergácz 5, Orosz 12. Csere: Darvasi, Balogh E. (liberók), Tóth S. 4, Szakály 4, Lovász. Vezetőedző: Fésüs Irén.

VESC: Pós 4, Araújo 24, Thompson 10, Bozsó 2, Dordzsceren 7, Sólyomvári 6. Csere: Tóth L. (liberó), Szalczinger, Horváth D. 1. Vezetőedző: Edon Ibrahimi.

Leave a Reply