Hajós Aliz: megtaláltam a számításaimat Veszprémben

Újabb játékos írt alá NB I-es röplabdacsapatunkhoz. Hajós Aliz tavaly nyáron igazolt a királynék városába és újabb egy évig biztosan a CoreComm-VESC gárdáját erősítheti majd.

Az előző években elég sok helyen megfordultam, de most nem volt kérdéses, hogy Veszprémben maradok. Nagyon jól érzem magam és úgy gondolom, hogy a hosszútávú terveim és a csapat koncepciója nagyon jól egybecseng – nyilatkozta honlapunknak a 23 esztendős röplabdázó.

Élvonalbeli együttesünk alapembere kiemelte: a mögöttünk hagyott szezon abszolút felülmúlta a várakozásait. Remek volt a csapategység és egyénileg is nagyon sokat tudott fejlődni.

A fiatal ütő az előző szezon során megszerzett tapasztalatot ezekben a hetekben a strandröplabda pályákon igyekszik kamatoztatni.

Gubik Hannával itthon és külföldön is próbálunk helyt állni, a fejlődés és a tapasztalatszerzés a legfőbb célunk. Nagy segítség volt, hogy teremben végig kezdőként számítottak rám, így homokon is tudom kamatoztatni a megszerzett meccsrutint – tette hozzá Hajós Aliz.

NB I-es csapatunk a tervek szerint augusztus elején kezdi el a felkészülést a 2022/2023-as idényre, addig pedig további nevekkel bővül majd a keret.

Leave a Reply