Hajós Aliz húzóemberré válna Veszprémben

Extraligás tapasztalattal is rendelkező játékossal erősített a CoreComm-VESC röplabdacsapata. Hajós Aliz a tavalyi NB I-es bajnok Gödöllőtől érkezett a királynék városába.

Nagy ugrásnak tűnt a bajnoktól a feljutóhoz igazolni, de abszolút tetszett az, amit a klub képviselői már az első találkozásnál felvázoltak. Minden tekintetben egyezik az egyesület hitvallása a sajátommal, ezért is döntöttem úgy, hogy ide igazolok.

A 22 esztendős ütő elmondta: a sérülések elkerülése érdekében számára kiemelten fontos a megfelelő erőnlét elérése és egyelőre úgy érzi, hogy ebből a szempontból is jó helyre igazolt. Új csapatával pedig szeretne minél előrébb végezni a tabellán.

A tavalyi veszprémi csapatot nem láttam játszani és egyelőre még nem tudom megítélni, hogy most milyen szinten vagyunk. Természetesen figyeltük a riválisokat, ebből kiindulva viszont azt mondom, hogy odaérhetünk a középmezőnybe és remélem, hogy egy-két meccsen meglepetést is tudunk majd okozni. A hangulat kifejezetten családias a klubnál, ez is sokat lendíthet majd a teljesítményünkön a szezon során.

Az UTE, a Vasas és az MTK együtteseiben is megfordult játékos hozzátette: érzi a szakmai stáb bizalmát és igazi húzóemberré szeretne válni Veszprémben, épp úgy, mint amikor 2019-ben junior bajnoki címet nyert az Újpest gárdájával.

Hajós Aliz homokon is kifejezetten otthonosan érzi magát. Három évvel ezelőtt U22-es országos bajnok lett Faragó Annával, a mögöttünk hagyott nyarat pedig szinte végigversenyezte Czene Adriennel az oldalán.

Leave a Reply