Győzelemmel kezdtük a rájátszást!

Magabiztos játékkal kezdte a CoreComm-VESC együttese a Jászberény elleni vasárnapi NB I-es bajnokit, 7-2 után azonban zárkózni kezdtek a vendégek. Szorosan alakult a folytatás, de a vezetést nem adták át a hazaiak, a hajrában pedig Miklós Roxána ásznyitásaival le is zárta a szettet a VESC.

Még pontosabban kezdte a második játékrészt a veszprémi hölgykoszorú, így 12-2-nél már tíz ponttal vezettek Szokolikné Kalmár Judit tanítványai. Pós Adriennék ezt követően is uralták a játszmát, így megérdemelten került kétszettes előnybe a hazai együttes.

A harmadik szettben mindent megtettek a vendégek, hogy meccsben maradjanak. Deme Gábor csapata féltávnál magához ragadta a vezetést, majd szépítettek is Sándor Renátáék.

Lendületben maradtak a jászságiak a negyedik szett elején is, de a hazaiakat ez sem fogta meg. Hajósék átvették az irányítást, a veszprémi szurkolók buzdítása mellett pedig végül le is zárták a mérkőzést.

A lányok ezzel fontos három ponttal gazdagodtak, így az élről folytathatják az alsóházi rájátszást.

Női Röplabda NB I – Alsóházi Rájátszás 1. forduló

CoreComm-VESC – Jászberény VT 3:1 (19, 14, -17, 18)

Táncsics iskola, 100 néző. V.: Szél, Soltész.

VESC: Pós 3, Miller 28, Miklós 15, Sherwin 11, Hajós 15, Bozsó 4. Csere: Tóth, Iglói (liberók), Molnár-Pintér 2, Varga. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

JRK: Imre 4, Kovács 4, Sándor 13, Juhász 1, Rácz 3, Bleicher 12. Csere: Lagzi-Kovács, Deme (liberók), Faragó 6, Hajdu 1. Vezetőedző: Deme Gábor.

Így látta vezetőedzőnk a mérkőzést!

Leave a Reply