Győzelemmel folytattuk a rájátszást! SZoESE-VESC 0:3

Felnőtt női csapatunk a hosszú hétvégén Szombathelyen vendégszerepelt a rájátszás 4. fordulójában – a cél egyértelműen az volt, hogy a lehető legnagyobb különbséggel, magabiztos játékkal győzzük le a SZoESE gárdáját.

Nem teljes kerettel indultunk a mérkőzésre, több hiányzó is volt, a célkitűzést azonban így is maximálisan teljesíteni tudták a lányok.
Az első szettben esélyt sem adtak az ellenfélnek, a második játékrészt viszont már nem sikerült ennyire simán hozni, többször is 3-4 pontos hátrányból kellett felállni, de végül 21:19-ről fordítva 21:25-re nyertük a szettet.

A harmadik, s egyben utolsó szettben ismét a VESC dominált, több hosszú, kiélezett labdamenetet is sikerült pontra váltani, s végül 10 pontos különbséggel, 15:25 arányban nyertük a szettet – s vele együtt a mérkőzést is.

SZoESE – VESC 0:3 (12:25, 21:25,15:25)

A jövő héten ismét Szombathelyen vár megmérettetés a csapatra, ezúttal a Haladás ellen lépünk pályára. A szombathelyieket februárban 3:0-ra győztük le Veszprémben, s természetesen a vasi megyeszékhelyről is szeretnénk elhozni a győztesnek járó pontokat.

Fotó: Wolf Attila

Leave a Reply