Győzelem a Debrecen ellen!

Felváltva vezettek a csapatok a CoreComm-VESC – Eötvös DSE bajnoki elején, majd szép lassan megléptek a hazaiak. 13-8-nál már öttel vezettek Szokolikné Kalmár Judit tanítványai, a különbség pedig a folytatásban csak tovább nőtt a felek között. A hajrához közeledve elkezdett zárkózni a Debrecen és 21-21-nél egyenlítettek is a hajdúságiak. A sorsdöntő pillanatokban viszont Miklós Roxánáék hibáztak kevesebbet, így a mieink szereztek vezetést.

Hazai vezetéssel indult a második felvonás, de az Eötvös DSE is próbált lőtávolon belül maradni. A szett közepére azonban így is megléptek öttel a veszprémiek. A VESC ezt követően egyre magabiztosabban játszott és végül könnyedén húzták be a második játékrészt is.

A meccsben maradásért küzdött a Debrecen a harmadik szett elején és jól is kezdték a felvonást Szombathy András tanítványai. A VESC azonban előbb egyenlített, majd fordított, de 16-16-nál ismét egál volt az állás. Ezt követően a vendégek voltak pontosabbak, így 2-1-ről folytatták a csapatok.

Kiélezett küzdelmet hozott a negyedik szett eleje is, féltávnál azonban már a VESC vezetett négy ponttal. A vendégek egyre inkább leszakadtak, innen pedig már nem volt visszaút számukra. A veszprémi hölgykoszorú végül magabiztos sikert aratott, így győzelemmel zárták az idei utolsó hazai bajnokijukat.

Fotó: Wolf Attila

A mérkőzés elején Szvath Júliát sérülés miatt le kellett cserélni, neki ezúton kívánunk jobbulást!

Női Röplabda NB I – 6. forduló

CoreComm-VESC – DSZC-Eötvös DSE 3-1 (23, 14, -21, 15)

Táncsics iskola, 50 néző. V.: Soltész R., Sík B.

VESC: Huck 4, Miklós 10, Szvath, Sherwin 14, Hajós 15, Bozsó 12. Csere: Tóth, Iglói (liberók), Molnár-Pintér 13, Pós 4, Monteiro. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

DSZC: Tóth 6, Béni 6, Fehér 5, Takács 5, Araújo 25, Berza 7. Csere: Fehérvári (liberó), Pálfi, Juhász, Kerek 1. Vezetőedző: Szombathy András.

Így látta csapatkapitányunk és vezetőedzőnk a mérkőzést!

Leave a Reply