Első profi szezonjára készül Morgan Sherwin

A Quinnipiac Egyetem csapatában már letette a névjegyét amerikai ütőnk, és Veszprémbe is hasonló tervekkel érkezett. A 22 esztendős röplabdázó az egyetemi bajnokság egyik legjobbja volt az Egyesült Államokban, most pedig új kihívások várnak rá Magyarországon.

Izgatott vagyok, hiszen ez lesz az első profi évem. Megfelelő képzést kaptam az egyetemi éveim alatt, de tudom, hogy most valami teljesen új vár rám. Alig várom, hogy elkezdődjön a bajnokság – tette hozzá Morgan Sherwin.

A szélső ütőként bevethető játékos hamar megkedvelte a királynék városát.

Őszintén bevallom, túl sok mindent nem tudtam Magyarországról, mielőtt ide igazoltam, de úgy érzem jól döntöttem. Nagyon tetszik a város és a lányok is nagyon szimpatikusak.

A fiatal röplabdázó azt is elmondta, hamar beilleszkedett a csapatba, köszönhetően annak, hogy a többiek is nagyon segítőkészen fogadták.

Morgan Sherwin a CoreComm-VESC egyik nagy erőssége lehet az új idényben.

Az amerikai lány igazi sportos családból származik, a legnagyobb hatással azonban minden bizonnyal az édesanyja volt rá.

A nővérem gyeplabdázott, az apukám jégkorongozott, az anyukám pedig szintén röplabdázott. Ő volt sokáig az edzőm, kiskoromban pedig sokat játszottunk együtt otthon, mondhatni ő az én példaképem.

Morgan Sherwint és a CoreComm-VESC átalakult együttesét elsőként október 13-án, a Debrecen elleni Magyar Kupa mérkőzésen láthatják a csapat szimpatizánsai.

Leave a Reply