Elbúcsúztunk a szezontól

Együtt, egy nagy családként zárta le a 2021/2022-es idényt a Veszprémi Egyetemi Sport Club röplabdaszakosztálya. A Veszprémvölgyben rendezett évzárón az egyesület szinte valamennyi röplabdázója képviseltette magát.

Veszprémi Egyetemi Sport Club 2021/2022

A megjelenteket elsőként a város polgármestere köszöntötte. Porga Gyula kiemelte: példaértékű, hogy az egyesület a koronavírus-járvány alatt is együtt tartotta a fiatalokat és külön öröm, hogy a klub gyarapodni is tudott.

Jó látni, hogy a városnak van egy sikeres felnőtt csapata, akikre felnézhetnek a fiatalok és láthatják, hogy hova juthatnak Veszprémben – tette hozzá Porga Gyula.

Szokolik Gergely, az egyesület ügyvezetője elsőként a támogatóknak mondott köszönetet, akik sokat tesznek a veszprémi röplabdázásért. Emellett az utánpótlást méltatta, akik büszkén viselhetik a VESC-mezt, köszönhetően annak a munkának, amit a gyerekek és edzőik hétről-hétre elvégeznek.

Egész jól nézünk ki – ezt már Fehér Tibor mondta, miután a megjelent fiatalokra pillantott a színpadról. – Több, mint kétszázan űzik kötelékünkben ezt a szép sportágat, ez a szám pedig önmagáért beszél – tette hozzá a szakosztály szakmai koordinátora.

Az évzárón a különböző korosztályok legjobbjait is díjazták a klub elöljárói, valamint az év edzőjét is megválasztották, aki idén nem más lett, mint Bácskai Sándorné.

A szezonzárón természetesen a röplabdák is előkerültek, kicsik és nagyok pedig együtt próbálhatták ki többek között az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő teqvoly-t is.

Fotó: Domján Attila

A szezonzárón készült többi képet ide kattintva tekinthetik meg.

A 2021/2022-es szezon díjazottjai

Az NB I-es csapat legjobbja: Morgan Sherwin
Az U21-es csapat legjobbja: Fazekas Petra
Az U19-es csapat legjobbja: Piltman Kinga
Az U17-es csapat legjobbja: Veisz Dóra
Az U17-es II-es csapat legjobbja: Lakatos Zorka
Az U15-Narancssárga csapat legjobbja: Kristóf Luca
Az U15-Zöld csapat legjobbja: Kolláth Hanna
Az U13-as csapat legjobbja: Hodács Hanna
A Simonyi Zsigmond Általános Iskola csapatának legjobbja: Kozma Zsófi
A Szilágyi Erzsébet Általános Iskola csapatának legjobbja: Horváth Blanka
A Rózsa úti Általános Iskola csapatának legjobbja: Marton Viktória.
Szülői különdíjas: Kristóf Gábor
Az év edzője: Bácskai Sándorné

Leave a Reply