Egységben az erő!

Közös edzést tartott kedd este a VEHIR-VESC NB I-es csapata és a Fehér Tibor vezette U20-as együttes. A programban a különböző feladatok mellett természetesen a közös játék is helyet kapott. A foglalkozást követően mindkét szakvezető elégedetten értékelt.

Továbbra is az az elsődleges célunk, hogy a felnőtt együttest minél több sajátnevelésű játékos alkossa. Fontos volt, hogy a fiataljaink is láthassák, miként is dolgoznak a nagyok, hiszen az U20-as csapat gyakorlatilag az NB I előszobája. A tanítványaim jól beilleszkedtek a munkába, meg tudták mutatni a tudásukat és a lelkesedésüket. A felnőtt csapat tagjai pedig jó példával szolgáltak előttüknyilatkozta honlapunknak a VESC szakmai koordinátora, Fehér Tibor.

Az élvonalbeli együttes vezetőedzője, Edon Ibrahimi kiemelte: ez egy jó alkalom volt, hogy kicsit közelebb hozzák egymáshoz a két csapatot.

Fiataljaink is láthatták, hova juthatnak el kemény munkával és természetesen azt is, hogy miként készülnek hétről-hétre a felnőttek. Motivációs szempontból sem volt utolsó a közös edzés, én pedig testközelből figyelhettem azokat az U20-as játékosokat, akik később akár lehetőséget is kaphatnak majd az NB I-es gárdánál is – tette hozzá a VEHIR-VESC trénere.

A VESC “Fehér” U20-as gárdájára a hétvégén fontos bajnokik várnak az alapszakasz utolsó fordulójában, míg a felnőttek gőzerővel készülnek az NB I-es bajnokság jövő heti folytatására.

Leave a Reply