Egy jó szett a bajnokaspiráns otthonában

Nem indult jól a CoreComm-VESC NB I-es női röplabdacsapatának a MÁV Előre elleni idegenbeli összecsapás. A sérülések és betegségek miatt felforgatott kezdővel felálló veszprémiek az első két szettben még nem igazán találták a játékukat, de a harmadik felvonásban már felvették a versenyt a feljutásra pályázó székesfehérváriakkal.

A vendégek az utolsó szettben mutatott játékukra mindenképpen építhetnek és a jó teljesítményre igazán jövő szombaton lesz szükség a Jászberény otthonában.

A VESC egyébként újoncot is avatott a mérkőzésen: a 17 esztendős Papp Anna először lépett pályára a felnőtt együttesben, ezzel tovább növelve a saját nevelésű játékosok számát az NB I-ben!

Női Röplabda NB I – 10. forduló

MÁV Előre SC-Bericap – CoreComm-VESC 3:0 (7, 12, 19)

Székesfehérvár, 122 néző. V.: Sík, Varjasi

MÁV: Sólyom 1, Szerencsés-Miklai 15, Csabai 6, Garcia 19, Karnitskaya 6, Szilágyi 5. Csere: Kovács (liberó), Tóth 5, Kiss 3. Vezetőedző: Nagy Fanni.

VESC: Hajós 2, Sherwin 3, Miklós 8, Miller 10, Pós, Molnár-Pintér 2. Csere: Tóth, Iglói (liberók), Papp. Vezetőedző: Szokolikné Kalmár Judit.

Szokolikné Kalmár Judit: A heti edzésmunka alapján sajnos nem számítottunk meglepetésre. Több hiányzónk is volt a meccsen, és a felforgatott állásrend is megzavart minket, sajnos ebből több pontot is kapott az ellenfél. Egyedül a 3. szettben tudtunk egy darabig együtt menni az ellenféllel. Jövő hétre ismét összerakjuk a csapatot és mindent meg fogunk tenni, hogy pontot szerezhessünk.

Leave a Reply