Családias hangulatban kezdődött az U20-as bajnokság

A hétvégén hivatalosan is elrajtoltak a 2022/2023-as utánpótlás-bajnokságok. Egyesületünk idén két U20-as csapattal is nevezett és a szövetség döntése értelmében a VESC „Kék” és a VESC „Fehér” ugyanabba az osztályba kapott besorolást, ráadásul épp egymás ellen kezdték a pontvadászatot.

Sok kedves momentumot hozott a házi rangadó – kezdte értékelőjét Fehér Tibor, a VESC „Fehér” szakvezetője. – A két csapatkapitány egy testvérpár volt Fazekas Petra és Fazekas Laura révén, a Papp család hármasikrei pedig a mérkőzés bizonyos szakaszaiban a fél csapatot kiadták a pályán. Jó hangulatú mérkőzésen, 3:0 arányban nyert az idősebb U20-as alakulat. A fiatalabbak sok látványos labdamenettel bizonyították, hogy edzőjük Puspán Balázs keze alatt kiváló munkát végeznek – tette hozzá a VESC szakmai koordinátora.

Mindenek előtt gratulálok mindkét együttesnek. A nyitómeccsünket még elveszítettük a VESC „Fehér” ellen, de utána 3-1-re diadalmaskodtunk a Zalaegerszeg ellen. Ez egy óriási dolog, hiszen a csapatomban teljesen kezdők is vannak és olyanok is, akik eddig kevés lehetőséget kaptak. Megvan az első 3 pontunk és dolgozunk tovább, hogy további meglepetéseket okozzunk a bajnokságban – összegezte gondolatait Puspán Balázs, a VESC „Kék” edzője.

Torma Ágnes U20 Országos Bajnokság III. osztály Nyugat Alapszakasz

VESC „Fehér” – VESC „Kék” 3-0 (9, 13, 13)

VESC „Kék” – ZTE RK 3-1 (11, -23, 20, 18)

VESC „Fehér”- ZTE RK 3-0 (10, 15, 17)

Leave a Reply