Csak előre!

Fontos mérkőzés vár a hétvégén a CoreComm-VESC női NB I-es röplabdacsapatára. A veszprémi hölgykoszorú a sereghajtó Jászberény otthonában tehet újabb lépést a céljai elérése érdekében. Szokolikné Kalmár Judit tanítványai november elején 3:0-ás győzelmet arattak a jászságiak ellen és idegenben is győzelemre készül együttesünk.

A JRK három vereséggel kezdte a 2022-es esztendőt és továbbra is győzelem nélkül állnak az NB I-es tabella végén. Legutóbb ugyanakkor kétszettes hátrányból egyenlítettek a Budaörs otthonában és végül csak minimális különbséggel maradtak alul a BDSE ellen. Deme Gábor csapata rutinos játékosokkal erősített a télen: Bleicher Nóra mellett 49 esztendősen visszatért a pályára a korábbi válogatott Rácz Márta is.

A mieink az elmúlt hetekben megküzdöttek a két bajnokesélyessel, valamint magabiztos győzelmet arattak itthon a Budaörs ellen. Egy újabb sikerrel pedig akár a felsőházi rájátszás is elérhető közelségbe kerülhetne csapatunk számára. Ehhez azonban mindenekelőtt Jászberényben kellene diadalmaskodnunk.

A szombaton 17 órakor kezdődő bajnokit a Vigh Andrea – Sántosi Péter kettős dirigálja majd.

Leave a Reply