Brazil játékossal erősítettünk!

A VEHIR-VESC NB I-es csapatánál folytatja pályafutását Débora Araújo, aki igazán ismerős lehet a hazai röplabdabarátok számára. A brazil nyitásfogadó-ütő az Egyesült Államokban röplabdázott az egyetemi évei alatt, majd jött a nagy magyar kaland.

A 30 esztendős játékos ugyanis 2015 óta hazánkban játszik: első itteni csapata a Nyíregyháza volt, majd következett Kaposvár és a TFSE, legutóbb pedig az Eötvös DSE. A pontgyáros játékos Debrecen után most a királynék városába tette át a székhelyét.

Remek dolgokat vázolt fel a vezetőség, úgyhogy örülök, hogy sikerült megegyeznünk. A csapat és a stáb is nagyon kedvesen fogadott és bízom benne, hogy ez egy remek év lesz számunkra. Izgatottan várom, hogy mire is vagyunk képesek együtt – nyilatkozta honlapunknak újdonsült játékosunk.

Távozott ugyanakkor együttesünktől Aniya Williams, aki augusztusban érkezett NB I-es keretünkhöz.

A vezetőedzővel egyeztetve úgy láttuk, hogy egy más típusú játékosra van szükségünk, ezért is döntöttünk a váltás mellett. Aniya hasznos tagja volt csapatunknak az elmúlt hetekben, akinek köszönjük szépen a munkáját – tette hozzá szakosztályunk vezetője, Szokolikné Kalmár Judit.

Débora Araújo már munkába is állt és a tervek szerint már szombaton pályára léphet, amikor is az Újpest U20-as együttesét fogadjuk felkészülési mérkőzésen.

Leave a Reply