U21: Biztató kezdés az Ajka otthonában

U21-es csapatunk számára is elkezdődött az új idény. Fehér Tibor tanítványai a Röpisuli Ajka otthonában léptek pályára vasárnap.

Az egyesület vezetése úgy döntött, hogy az U21-es bajnokságban – ismerve a felnőtt csapatban is játszó U21-es korú játékosok hétvégi terhelését – a fejlődés lehetőségét szem előtt tartva, ebben az évben elsősorban az U19-es csapatra épít az NB II – U21-es bajnokságban. Így nem csak az egyesület jövője szempontjából meghatározó, minden hétvégén mérkőzéshez és fejlődéshez jutó utánpótlás jöhet létre, hanem regenerációs lehetőséget kapnak az NB1-ben játszó, U21-es korú játékosaink. Csapatunk jelentős része gyakorlatilag élete első felnőtt mérkőzését vívta az Ajka otthonában, ennek tükrében az első két szettben, helyenként biztató jelek mellett, sok hibával, kicsit megilletődve játszottunk. A harmadik szett szorosabbra sikerült a rutinos játékosokkal felálló házigazda ellen, akik megérdemelten nyertek. A mérkőzésen mindenki játéklehetőséget kapott. Gratulálok a lányoknak, szép jövő áll előttük – így értékelte a mérkőzést Fehér Tibor vezetőedző.

Női NB II – U21 A csoport

Röpisuli Ajka – VESC U21 3:0 (18, 16, 24)

A csapat tagjai: Pártai Lilla, Piltman Kinga, Pfitzner Júlia, Fazekas Petra, Mezőffy Emília, Barta Szabina, Papp Zsófia, Gyarmati Júlia, Szalai Zoé, Papp Anna, Szabó Zsófia, Sydarovszky Vanessza, Iglói Nóra, Kobán Kíra.

Leave a Reply