Aranyérmes U17

Remekül zárult a szezon a VESC röplabdázói számára. Az U17-es korosztály az Egyetemi Tornacsarnokban vívta a négyes döntőjét szombaton, ahol az elődöntőben nem okozott gondot számukra az Ajka legyőzése. A fináléban pedig egy igen izgalmas mérkőzésen diadalmaskodtak a Haladás VSE-SZOSI ellen.

Puspán Balázs: Az első meccsünkön rögtön mindenkinek játéklehetőséget tudtam biztosítani és szép alapjátékkal nyertünk. A döntőben meglepetésre nem a végig második ÉDRA-Tata volt az ellenfelünk, hanem a Szombathely, amely igen jó napot fogott ki. Az első szettben szoros játékkal, de a vendégek nyertek és a másodikban is már 10 ponttal vezettek. Ekkor viszont beindultak a veszprémi lányok, pontról-pontra közelítettünk és 23:23-nál beértük őket. Végül be is húztuk a felvonást, és ez a lendület tovább is tartott a 3. játszmára, így nagy különbséggel, domináns játékkal vettük át a vezetést. A negyedik szettben megint meglépett a Haladás, de a lányok nem adták fel és megmutatták hogy miért is nyertek a bajnokság során 25 mérkőzést. Ismét csak köszönet jár a szülőknek és az egyesületnek, valamint mindenkinek, aki kivette a részét ebből a sikerből. Hajrá VESC!

U17 III. osztály Nyugat Döntő

VESC “Kék” – Röpisuli SE 3:0
VESC “Kék” – Haladás VSE – SZOSI 3:1

A csapat tagjai: Endresz Viktória, Farkas Dorka, Fazekas Laura, Hatvári Brigitta, Hatvári Nóra, Kárpáti Anna, Kerékgyártó Dóra, Kerékgyártó Zsófia, Kiss-Bertók Emese, Ködöböcz Emma, Kristóf Luca, Lendvai Réka, Lukács Enéh.

Leave a Reply