A TFSE ellen zárjuk az alapszakaszt

Izgalmasan alakul a CoreComm-VESC NB I-es röplabdázói számára az alapszakasz hajrája. Szokolikné Kalmár Judit csapata legutóbbi három mérkőzését egyaránt megnyerte, így a felsőházi rájátszást érő negyedik helyről várhatják az utolsó fordulót.

Szombaton ugyanakkor a listavezető TFSE érkezik majd Veszprémbe és a fővárosiaknak szintén fontos lenne a győzelem ahhoz, hogy az élen zárják a bajnokság első szakaszát. Budapesten 3:0-ás TFSE siker született november végén, akkor főként az első szettben tudták tartani a lépést a bakonyiak a házigazdákkal.

A 2022-es esztendőben ugyanakkor egyre jobb formát mutat a VESC. Az idei évben már négy győzelemnél járnak Bozsó Blankáék, ráadásul többször is hátrányból fordítva nyertek meg egy-egy szettet, ami jól jelzi a csapat mentális erősségét. Ez pedig fontos tényező lehet a hétvégi bajnokin is.

A szombaton 16 órakor kezdődő CoreComm-VESC – TFSE mérkőzést Nagy Lajos és Barabás Barnabás dirigálja majd. A belépés ingyenes, de most még védettségi kártyához kötött!

Így fest a tabella a fordulót megelőzően

Leave a Reply