A Gödöllő ellen kezdjük az új idényt

Zsinórban harmadik NB I-es szezonját kezdi szombaton a VEHIR-VESC női röplabdacsapata. A veszprémi hölgykoszorú elsőként a Gödöllő otthonában lép majd pályára.

Tumpech Ádám együttese négy felkészülési mérkőzéssel hangolt az új idényre, melyeken a szakmai stáb mindenkinek a helyét megtalálta a csapat szerkezetében.

– Egyéni képzésre és csapatépítésre is volt időnk. Egy jó felkészülési időszakon vagyunk túl, a lányok egészen jól összeszoktak és a csapat már igazán ki van éhezve egy igazi tétmérkőzésre – nyilatkozta a VESC nyáron kinevezett vezetőedzője a bajnoki előtt.

A Gödöllő szinte változatlan kerettel vág neki a 2023/2024-es pontvadászatnak. Az előző bajnokságban mindkétszer veszprémi siker született a két csapat találkozóján, ennek ellenére most még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni az erőviszonyokról.

– Az első négybe vágyunk, erre viszont legalább öt csapat pályázik, így minden szett döntő lehet a bajnokság során. Nehéz meccsre számítok a Gödöllő ellen, de bízom a csapatomban – zárta gondolatait Tumpech Ádám.

A Gödöllői RC – VEHIR-VESC bajnoki szombaton 17 órakor kezdődik a MATE Sportcsarnokban.

A VEHIR-VESC 2023/2024-es kerete: Molnár-Pintér Eszter, Tóth Laura, Szalczinger Fanni, Sólyomvári Evelin, Bozsó Blanka, Deli Zsófia, Bődi Panka, Piltman Kinga, Debora Araújo, Sevinger Eszter, Charlotte Richards, Kovács Dorka.

Vezetőedző: Tumpech Ádám. Másodedző: Fehér Tibor.

Leave a Reply