A 3:0 volt a nyerő

Hat mérkőzést játszottak a hétvégén a Veszprémi Egyetemi Sport Club fiatal röplabdázói és mind a hat meccset 3:0 arányban abszolválták a VESC-es lányok.

Szép győzelmekkel folytatta bajnoki szereplését a VESC „Fehér” U20-as együttese. Fehér Tibor tanítványai a házigazda Dunaújváros és a Győri DRC ellen is 3:0-ás sikert könyvelhettek el szombaton.

Fehér Tibor: A Dunaújvárossal kezdtük a napot, akik ellen több felállást is sikerült kipróbálnunk. A második mérkőzésünk a Győri DRC ellen helyenként izgalmas labdameneteket hozott. Minden játékosom pályára lépett és ezt a meccset is magabiztosan hoztuk. Gratulálok a lányoknak, helyenként sikerült megvalósítani az edzésen gyakoroltakat.

U20 III. osztály Nyugat Alapszakasz
VESC „Fehér – Győri DRC „Kék” 3:0 (22, 10, 9)
Dunaújváros – VESC „Fehér” 0:3 (-18, -15, -9)


A VESC „Kék” U20-as együttese is hibátlanul zárta a mögöttünk hagyott hétvégét. Puspán Balázs csapata az egyetemi csarnokban lépett pályára, ahol a veszprémi lányok két igen szép sikert könyvelhettek el.

Puspán Balázs: Mindkét meccsünkön magabiztosan, lelkesen és taktikailag fegyelmezetten játszottunk. Óriási eredmény az ellenfeleinkkel szemben, hogy megvan a játékrendszerünk. A lányok betartják az utasításokat és nem spontán röplabdát játszanak. A bizonytalanabb pillanatokban a szurkolók is sokat segítettek, rég volt az egyetemi csarnokban ilyen jó hangulat. Köszönjük a fiataloknak, akik dobokkal, dudákkal és óriási hanggal vonultak fel.

U20 III. osztály Nyugat Alapszakasz
VESC „Kék” – ÉDRA-Máv Előre Akadémia „B” 3-0 (17, 9, 20)
VESC „Kék” – SZoESE 3-0 (17, 26, 18)

A csapat tagjai: Fazekas Laura, Horváth Lili, Lukacs Enéh, Kárpati Anna, Fekete Kinga, Szabó Tamara, Kerékgyártó Zsófia, Kerékgyartó Dóra, Lendvai Réka, Hatvári Nóra, Hatvári Brigitta.


Bácskai Sándorné tanítványai tették teljessé a mögöttünk hagyott hétvége hibátlan eredménysorát. Az U15-ös „Fehér” együttes a Kispest és a Dabronc ellen is győztesen hagyhatta el a pályát a fővárosban.

Bácskai Sándorné: A Kispest elleni első játszma még szorosabb küzdelmet hozott, de azt a szettet is megnyerték a lányok, innen pedig már nem volt megállás. A Dabronc ellen is jól játszottunk és egy nagyon jól mezőnyöző csapat ellen arattunk 3:0-ás sikert. Örömteli, hogy a cserék is kiválóan játszottak meccseken.

U15 III. osztály Nyugat-A
Kispest SE – VESC „Fehér” 0:3 (-21, -12, -14)
VESC „Fehér” – Dabronc 3:0 (18, 19, 14)

A csapat tagjai: Farkas Dorka, Kempelen Panna, Endresz Viktória, Kristóf Luca, Ködöböcz Emma, P. Szabó Eszter, Debreczenyi Luca, Szántó Dorka, Németh Alíz, Deák Tekla, Kristóf Kata.

Leave a Reply