Sipos Regina ismét a dobogó legtetején

Magyar bajnoki cím, világkupa győzelem és junior Európa-bajnoki címe után sem lassít Sipos Regina. A fiatal lány ezeket a trófeákat mind az idei évben zsebelte be, a legutóbbit Törökországban, a korosztályos Eb-n.

– Nagyon jól sikerült a felkészülés, nagyon sok munka volt benne, de szerencsére kijött minden. Hatalmas élmény volt az Európa-bajnokság, végig nagyon jó volt a hangulat volt, három ringben zajlottak a küzdelmek, igazán látványos volt – mondta a kontinensviadalt követően Sipos Regina.

A 16 esztendős K1-es a döntőben egy török lányt múlt felül egyhangú pontozással.

– Korábban még nem találkoztam vele, de sikerült felülkerekednem az ő tudásán és szépen, technikásan megoldani a finálét. Az ellenfelem kemény volt, viszont én élveztem minden pillanatát a döntőnek és sikerült megcsinálnunk mindent, amit szerettünk volna – tette hozzá a fiatal tehetség.

Regina edzője szerint a siker titka egyértelműen a kemény felkészülés volt, valamint az, hogy tanítványa végig betartotta a taktikai utasításokat.

– Jól sikerült a felkészülés, megtudtunk csinálni mindent a ringben, amit elterveztünk. Regina végre tudta hajtani az utasításokat és sikerült mindenben felülmúlnia az ellenfelét. Nyilván egy kis izgalom ilyenkor van, de hála istennek ez pozitívan jött ki, nem szorongásként, hanem egy pozitív hajtóerőként – nyilatkozta Dobos Gergely.

A VESC-Weapon Group versenyzője ezt követően sem áll le: idén még vár rá egy szintentartó verseny, jövőre pedig ismét nekivág majd a legrangosabb viadaloknak.

Leave a Reply