Átadtuk a VESC Küzdősport Komplexumát

Rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban a Veszprémi Egyetemi Sport Club. Az egyesület jelenleg már 11 szakosztállyal működik, épp ezért az infrastrukturális fejlesztésekre is egyre nagyobb hangsúlyt fektet a klub vezetősége.

Ennek egyik bizonyítéka a régi tornászgyakorló felújítása, amely mostantól a küzdősportok otthona lesz Veszprémben.

Egyik legfőbb célunk, hogy az itt élő embereknek sportolási lehetőséget biztosítsunk. Ma már több, mint félezren sportolnak a VESC színeiben és szeretnénk ezt a számot tovább növelni. Ezért is fontos a most átadott létesítmény, hiszen végre otthonra leltek a küzdősportok szerelmesei – tette hozzá a mai átadón a Veszprémi Egyetemi Sport Club ügyvezető elnöke, Szokolik Gergely.

Porga Gyula, a megyeszékhely polgármestere kiemelte: Veszprémben továbbra is próbálják infastruktúrával is megerősíteni azokat a nagyszerű sportteljesítményeket, melyeket a város sportolói elérnek.

Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy a közös összefogás eredményeként megvalósult projekt lehetőséget biztosít a sportágak szakmai és létszámbeli fejlődésére. – Gratulálok és bízom benne, hogy egyre többen kapnak kedvet, hogy a küzdősportokban is kipróbálják magukat – tette hozzá.

A régi tornászgyakorlót a VESC a Weapon Group SC-vel és a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt-vel újította fel közösen. A létesítményben az egyetemi sport club küzdősport szakosztálya mellett a VEDAC atlétái és birkózók is sportolási lehetőséget kapnak majd.

Leave a Reply