Szurkolásból jeles!

Az U12-es csapatunk szurkolótábora olyan hangulatot csinált szombaton az Egyetemi csarnokban, hogy még az utcáról is bejött és csatlakozott néhány járókelő. Meg is érdemelték a lányok a biztatást. Az első meccs első félidejében mindent megmutattak, amit életük első szezonjában tanultak. Mindkét ötös beleadott mindent, és a remek játékkal igencsak sikerült meglepnünk a várpalotai fiúkat. Sajnos a negyedik negyedre kicsit elfogyott a lendület, így a győzelmet nem sikerült megszereznünk, de azt hiszem mindent elmond, hogy a hazai éljenzés mellett a kellően fanatikus várpalotai szülők is állva tapsolták a veszprémi lányokat is. Nagy öröm volt ilyen támogató és sportszerű közönség előtt játszani!

VESC – Várpalotai Sárkányok 39-49 (13-3, 12-13, 6-14, 8-19)

VESC: Szeghalmi Dóra 10, Kis-Szitár Nóra 7, Ferenczi Szonja 5, Molnár Zoé 5, Vadócz Lili 4, Molnár Viktória 4, Sögüt Safiye 4, Miskey Lili Málna, Kiss Fruzsina, Jójárt Csenge, Szathmáry Lujza.

A második meccs pedig egészen hasonlóan alakult az elsőhöz. Az élvezetes és biztató első félidő után a végére sajnos jobban bírták a dunavecsei fiúk. Bár az eredményjelzőn vereség állt, nemcsak papíron született győzelem (mert az ellenfél nem tudott teljes létszámmal kiállni), a büszkeség is jogosan megilleti a lányokat. Az idei szezon utolsó fordulója remekül megmutatta, hogy mennyit dolgoztunk szeptember óta. Csak így tovább! Hajrá VESC!

Dunavecsei Sárkányok – VESC 33-26 (8-10, 7-12, 6-4, 12-0)

VESC: Kis-Szitár Nóra 8, Miskey Lili Málna 5, Szeghalmi Dóra 5, Sögüt Safiye 3, Vadócz Lili 2, Molnár Zoé 2, Kiss Fruzsina 1, Ferenczi Szonja, Szathmáry Lujza, Molnár Viktória, Jójárt Csenge

Leave a Reply