Nincs teher a futsalos lányokon

Rajtra készek a Veszprémi Egyetemi Sport Club NB II-es női futsalosai. Szücs Noémiék augusztus végén kezdték el a felkészülést az új idényre, a hétvégén pedig már jön is az első bajnoki.

– Remélem, hogy jól sikerült a felkészülés, ez majd az első meccsen fog kiderülni. Próbáltunk erősíteni az új szezonra, úgy érzem, hogy minőségben erősödött a csapat, szerencsére olyan játékosok is csatlakoztak hozzánk, akiknek nagyobb tapasztalata van – nyilatkozta a VESC játékos-edzője.

A rutinosabb futsalosok közé tartozik Kalász Kitti is, aki második gyermeke születését követően csatlakozik egyesületünkhöz, mint játékos és asszisztens edző.

– Nagyon remélem, hogy erősítés lehetek. Visszatérő játékosként elsődlegesen saját magamnak szeretnék bizonyítani, nagy a lemaradásom, de szeretném minél hamarabb pótolni a hiányosságaimat. Nagyon örültem, hogy Veszprémben is van már női csapat. A család mellett ez nekem egy kikapcsolódás, a focit gyerekkorom óta űzöm, nem is fogom abbahagyni, úgyhogy ez most nekem egy igazi feltöltődés – tette hozzá Kalász Kitti.

A VESC együttese a bemutatkozó idényében a negyedik helyen fejezte be a bajnokságot és az már most biztosnak látszik, hogy a lányok az előttünk álló szezonban is mindent megtesznek a minél eredményesebb szereplés érdekében.

– Szerencsére nincs rajtunk nyomás, de az edzői stáb részéről vannak elvárásaink. Meglátjuk, hogy mire is képesek a lányok, azt szeretnénk látni, hogy amit megtanultak, azt a pályán is tudják alkalmazni, illetve azt, hogy lelkesen és motiváltan vágnak neki a szezonnak – zárta gondolatait Szücs Noémi.

Női futsalosaink október 29-én, vasárnap 16 órától lépnek pályára először, ráadásul rögtön hazai környezetben. A Március 15. úti Sportcsarnokban a Kecskeméti LC gárdáját látják vendégül, a belépés pedig ezúttal is ingyenes!

Leave a Reply