Edzések

Örömmel értesítünk minden kedves érdeklődő falmászót és leendő falmászót, hogy 2021. szeptember 13-tól újra elindulnak a termi falmászó edzések.

Egyelőre hétfő-kedd-szerda este 20-22 óráig van edzésidőnk.

A tagdíjak ebben a félévben a következőképp alakulnak: 

hallgatóknak (és diákoknak) 8000 Ft/félév, külsősöknek 12000 Ft/félév.

A tagdíjfizetés a következőképpen történik: Az első edzés díjtalan, mindenki ingyen kipróbálhatja, majd eldöntheti, hogy akar-e falat mászni, vagy sem. A második edzésre várjuk a tagdíj első felét, (hallgatók esetén 4000Ft-ot, külsősök esetében 6000Ft-ot), majd a 10. edzésre a tagdíj második felét.

Az edzéseken történő aktív részvételért a hallgatóknak testnevelés aláírást adunk.

Várunk szeretettel az edzéseken!

Helyszín: Munkacsarnok
8200 Veszprém, Wartha Vince u. 3.

Tudnivalók 
A váltóruhán, és egy cipőn kívül semmit sem kell hoznod, minden felszerelést mi biztosítunk. A legfontosabb dolog talán a megfelelő cipő, amely lehet bármilyen sportcipő. Kezdésnek nem kell feltétlenül speciális mászócipőt használni, a lényeg hogy lehetőleg ne legyen túl széles és puha a talp karimája. A legmegfelelőbb egy sima tornacipő, vagy valamilyen teremcipő.

Testnevelés aláírás feltétele és tagdíjak
Az edzések jelképes tagdíj befizetéséhez kötöttek, hallgatóknak (és diákoknak) 6000 Ft/félév, külsősöknek 12000 Ft/félév. A tagdíjfizetés a következőképpen alakul: Az első edzés díjtalan, ez alatt mindenki el tudja dönteni, akar-e falat mászni, vagy sem. A második edzésre várjuk a tagdíj első felét, (hallgatók esetén 3000Ft-ot, külsősök esetében 6000Ft-ot), majd a 10. edzésre a tagdíj második felét.

A tagdíj a testnevelés tanszék bevétele, amely a szükséges felszerelések beszerzését és a mászófal karbantartását fedezi.