Siker és sérülés Székesfehérváron

A Veszprémi Egyetemi Sport Club mindkét NB III-as asztalitenisz csapata mérkőzést játszott a hétvégén. Az I-es együttes Balatonfüreden maradt alul, míg a II-es gárda fontos diadalt könyvelhetett el Székesfehérváron!

A hétvégén kiesési rangadót rendeztek Székesfehérváron, ahol a Honvéd Szondi IV. csapata fogadta a VESC második együttesét. Nagy csatára volt kilátás, már csak azért is mert egy veszprémi győzelem esetén a két társaság helyet cserélt volna a tabellán.

A várakozásoknak megfelelően kezdődött a mérkőzés, ahol jól sikerült a beírás, ennek köszönhetően a két páros mérkőzést mi nyertük. Sajnos ez után két szoros meccsen a hazaiak egyből egyenlítettek. Innentől azonban folyamatosan nőtt a különbség a két csapat közt, Felleg Gábor valamint Dudás Réka vezérletével magabiztosan 12:6-ra megnyertük a mérkőzést.

Csapatainkat ebben az idényben az ág is húzza. Minyó János sérülése után 5 héttel ismét játszott az első csapatban, azonban egy sajnálatos sérülés most is történt. Kramarics Miklós második meccsének utolsó poénjaiban olyan szerencsétlenül ütötte be kezét az asztalba, hogy jobb kezének egyik ujja egyből eltört. Miki a nyílt törés ellenére végigjátszotta mérkőzéseit, de sajnos a fájdalom miatt nem tudott meccset nyerni.

Honvéd Szondi IV. – VESC II. 6:12

Győztesek: Papp Szilvia 2, Hajas Ákos 2, Kreisz Milán és Szabó Krisztián 1-1, illetve Dudás Réka 4, Felleg Gábor 4, Berzsenyi Dávid 2 illetve a Dudás-Felleg és a Berzsenyi-Kramarics párosok

Vereség Balatonfüreden

A vártnál simább hazai győzelem született Balatonfüreden, az NB III Közép-Dunántúl csoportjában. Az eddigi szoros meccsek után az utóbbi évek egyik legnagyobb hazai győzelmével ért véget a Balatonfüred – VESC I. mérkőzés. A párosok után még bizakodhattunk, de hamar elhúzott a hazai csapat, ahol Tóth József és Karsai Krisztina minden mérkőzését megnyerte.

Balatonfüred – VESC I. 14:4

Győztesek: Karsai Krisztina 4, Tóth József 4, Tóth Sándor 3, Almás Péter 2 valamint a Tóth-Tóth páros illetve Minyó János 1, Nyitrai Csaba 1, Kurdi Róbert 1 valamint a Nyitrai-Kurdi páros.

Leave a Reply