Egy nap, két bajnoki

Egyszerre játszották le bajnoki mérkőzéseiket a Veszprémi Egyetemi Sport Club NB III-as asztaliteniszezői. Egyesületünket a most zajló bajnoki kiírásban két csapat is képviseli a harmadosztályban, az elsőszámú a Szondi együttesét, míg a második a forduló előtt 100 százalékosan álló Beloiannisz gárdáját fogadta az Egyetemi Tornacsarnokban.

VESC I. – Honvéd Szondi György SE IV. 13:5

Veszprémi győztesek: Nyitrai Csaba 4, Dr. Kurdi Róbert 3, Minyó János 2, Benkó Lajos 2 valamint a Nyitrai-Kurdi és Minyó-Benkó párosok.

Jól sikerültek a párosok, így már az elején 2:0-ra vezetett a csapat, innentől kezdve pedig az volt a cél, hogy minél előbb eldöntsük a 3 pont sorsát. Nyitrai Csaba minden meccsét magabiztosan nyerte meg, még szettet sem vesztett. Minyó János hosszú sérülés után (2 edzéssel a háta mögött) játszott ismét, ennek ellenére jól játszott és 2 meccset is megnyert. Benkó Lajos hozta amit kellett, míg Kurdi Róbert 3 meccset nyert. A vendégeknél a nagyszerűen játszó Kreisz Milán mellett Hajas Ákos nyert még meccset.

VESC II. – Sportklub Beloiannisz 2:16

Veszprémi győztes: Dudás Réka 2.

A bajnoki cím várományosát fogadta második csapatunk. A mérkőzés ennek megfelelően is zajlott, főlényesen nyert a nem is a legerősebb összeállításában játszó vendég együttes. Csapatunkból minden dicséret megilleti Dudás Rékát aki kettő mérkőzését is megnyerte, valamint a másik két ellenfél ellen is nagyszerűen játszott.

Elindult a VESC Asztalitenisz szakosztályának a Facebook oldala, melyet ide kattintva követhetnek be!

Leave a Reply